Kawowy pudding chia

Podziel się:

lub skopiuj i udostępnij ten link

Składniki

nasiona chia 3 łyżki
kawa rozpuszczalna 2 szklanki
płatki migdałowe garść
owoce do dekoracji

Dodaj do zakładek

Zaloguj się albo zarejestruj by dodać treść do swoich zakładek.

Kawowy pudding chia

  • 3,15 h
  • Porcje 2
  • Łatwy

Opis

Smak kawy, migdałów i świeżych owoców rewelacyjnie łączy się w tym puddingu. Można go zjeść zarówno na deser albo jako słodkie, pełnowartościowe śniadanie.

Kroki

1
Gotowe

Nasiona chia wsyp do kawy, wymieszaj i odstaw na min. 3 godziny, aż kawa wsiąknie w nasiona i powstanie galaretowata masa - pudding.

2
Gotowe

Posyp pudding płatkami migdałowymi oraz owocami - gotowe!

Recenzje przepisu

Ten przepis nie ma jeszcze recenzji. Użyj formularza poniżej by dodać swoją recenzję.
food-breakfast-egg-milk2
poprzedni
Jajka sadzone w pikantnym musie kawowym
bezy
następny
Bezy kawowe

Dodaj komentarz