Mrożona kawa kokosowa z rumem

Podziel się:

lub skopiuj i udostępnij ten link

Składniki

gorąca kawa parzona 1 kubek
cukier kokosowy 1 łyżka
rum 90 ml
mleko kokosowe 1/4 kubka
wiórki kokosowe 1 łyżka

Dodaj do zakładek

Zaloguj się albo zarejestruj by dodać treść do swoich zakładek.

Mrożona kawa kokosowa z rumem

Cechy:
    • 10 min
    • Porcje 1
    • Łatwy

    Opis

    Mrożona kawa z dodatkiem rumu i mleka kokosowego sprawdza się doskonale w upalne wieczory. Wypróbuj ten wyjątkowy przepis!

    Kroki

    1
    Gotowe

    Przygotuj mocną kawę i odstaw ją aż do ostygnięcia.

    2
    Gotowe

    Napełnij wysoką szklankę kostkami lodu i dolej rum.

    3
    Gotowe

    Dodaj kawę oraz mleko kokosowe.

    4
    Gotowe

    Do ozdoby posyp wiórkami kokosowymi.

    Recenzje przepisu

    Ten przepis nie ma jeszcze recenzji. Użyj formularza poniżej by dodać swoją recenzję.
    coffee-545102_1280
    poprzedni
    Kawa maślana
    coffe cake
    następny
    Babka kawowa

    Dodaj komentarz