◾ CO? Kurs
◾ GDZIE? Gdynia, ul. 10 Lutego 16
◾ KIEDY? 17-18/12/2019
◾ WSTĘP: €700 netto
◾ JĘZYK: angielski
_____________________________________
[ENG below]
Kurs Sensory Performance został stworzony, aby skutecznie podnieść umiejętności sensoryczne każdego uczestnika w jedynie 6 tygodni!
Szkolenie to dwudniowe spotkanie weryfikujące zdolności sensoryczne poprzez tzw. „screening testy” oraz sześciotygodniowa sesja e-learningu w domu lub w środowisku pracy.
Dla kogo przeznaczony jest kurs?
Jeśli pracujesz z kawą lub innym produktem spożywczym, wiesz, jak ważna jest twoja wrażliwość na smak i zapach, szczególnie w kontekście zapewnienia jakości. Badania dowiodły, że możemy poprawić wrażliwość naszych zmysłów poprzez trening. Tak samo jak możemy ćwiczyć, aby stać się szybszym biegaczem, możemy również trenować, aby stać się lepszym sensorykiem kawy!
Wymagania wstępne i certyfikacja:
- Doświadczenie sensoryczne nie jest wymagane,
- Kurs zawiera kluczowe informacje umożliwiające uzyskanie certyfikatu,
- Kurs nie jest częścią programu Coffee Skills - Sensory Skills SCA.
KURS ODBYWAĆ SIĘ BĘDZIE W JĘZYKU ANGIELSKIM, jednak organizatorzy - firma Coffee Support i Bero Polska będą służyć pomocą w symultanicznym tłumaczeniu wszystkiego, co będzie się odbywać w czasie spotkania.
➖➖➖
Szczegóły na wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/728174371029301/
_____________________________________
◾ WHAT? Training
◾ WHERE? Gdynia, 10 Lutego 16
◾ WHEN? 17-18/12/2019
◾ ENTRANCE FEE: €700 net
◾ LANGUAGE: english
_____________________________________
Our sensory performance course is a two-day course + six weeks sensory training process designed to improve your sensory skills!
Sign up if you want to become better, and would like to know more about your sense of taste and smell. As for example if you want to be sure that you can distinguish between bitter and acidic, recognise umami, detect black currant or green apple, or get to know your sensitivity to bitterness. In other words if you want to feel more confident when tasting coffee and trust your own sense of smell and taste, this course is for you.
The course consists of a sensory skills assessment day, a training and knowledge day and thereafter six weeks of online training proved to improve the sensory performance of coffee tasters. You just have to get online and follow the training instructions with your own sensory-kit with props!
You receive a small training kit with ingredients and instructions on how to prepare solutions of the five basic tastes. You will also receive aroma samples to train your sense of smell and a list of ideas on how to train alongside the online training.
After the two-day course we will provide you with an online training program that encourage you to start a journey to improve your sense of taste and smell through a sensory and cognitive training program.
Lecturer: JESPER ALSTRUP
Coffee Mind
Sensory Scientist / coffee Roasting specialist / researcher
➖➖➖
Find out more on Facebook event:https://www.facebook.com/events/728174371029301/