Wydarzenia

Cupping
Dec. 7, 2019
Cupping edukacyjny dla początkujących z Roastains 07.12.2019
◾ CO? Cupping ◾ GDZIE? Gdańsk, Aldony 6 ◾ KIEDY? 07/12/2019 ◾ WSTĘP: 100 zł/ os. ◾ JĘZYK: polski _____________________________________ Przychodzisz do kawiarni, chciałbyś napić się dripa ale właściwie nie wiesz czym w smaku różni się od Aeropressu? Chcesz kupić paczkę kawy ale nie wiesz za bardzo co lubisz? Albo jaki wpływ na smak ma wysokość upraw? Co to są te nano loty? A właściwie to jak smakuje myta kawa albo honey? No bo przecież to dziwne, że mogliby oblać jej miodem i co dalej? No dobrze, moment.. Ty w ogóle byłeś kiedykolwiek na cuppingu- pyta zniecierpliwiony barista a Ty wpadasz w dziwną presję niedoskonałości. Nie ma sensu się napinać i zawsze warto jest pytać albo przyjść do Kurki w sobotę 7 grudnia o godzinie 11. Zapytasz- po co? Aleksandra Klonowska z Roastains opowie Ci wszystko co chciałbyś wiedzieć na temat kawy. Będziesz też miał okazję sprawdzić na włanym języku zależności pomiędzy krajami, regionami, wysokościami uprawy, obróbkami oraz metodami parzenia kawy. Spotkanie będzie miało formę cuppingu edukacyjnego, podczas którego dowiesz się: -czym charakteryzuje się ‘third wave coffee’, od czego się zaczęło? -co to jest kawa speciality? -na czym polega uprawa kawowca oraz jak wygląda zbiór komercyjny vs speciality? -odmiany botaniczne -obróbka ziarna (natural, washed, honey, lactic, anaerobic- jak to się robi, jak to smakuje) -co tak naprawdę wpływa na smak kawy? Będziecie również mieli okazję spróbować jak smakują kawy z Kality, AeroPressu i Chemexa. Dowiecie się dzięki temu czym się różnią między sobą te metody. Mikołajki już niebawem więc może będziecie zainteresowani takim prezentem dla bratniej duszy kawowej? Miejsce: Kurhaus Data 7.12 (sobota) Czas 11:00-13:30 (warsztaty potrwają 2,5h)Cena: 55,- dla jednej osoby, dla Pary 100,- ➖➖➖ Szczegóły na wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/438507400070845/
Festiwal
Dec. 7, 2019
Warszawski Festiwal Kawy i Czekolady
◾ CO? Festiwal Kawy i Czekolady ◾ GDZIE? Plac Konesera, 03-741 Praga, Warszawa ◾ KIEDY? 7-8/12/2019, 11: 00-20: 00 ◾ WSTĘP: 10-15 zł ◾ JĘZYK: polski i angielski _____________________________________ [ENG below] 7 i 8 grudnia spotkamy się w Centrum Praskie Koneser na niezwykle aromatycznym, zniewalająco pachnącym i kuszącym smakiem Festiwalu, który każdego odwiedzającego zabierze w magiczną podróż do świata Kawy i Czekolady.❤️☕🍫 💥💥Dwa ziarna, dwie historie, dwa uzależniające smaki i całe mnóstwo wspólnych zastosowań. Podczas Festiwalu zmierzymy się z niezwykłą głębią kawy i czekolady. Poprzez liczne warsztaty, pokazy kulinarne, panele dyskusyjne, przybliżymy ich dzieje i rozsmakujemy gości w tradycyjnych oraz nietypowych połączeniach kulinarnych z kawą i czekoladą w roli głównej. To będzie obłędnie pyszny czas obcowania z jednymi z najbardziej intrygującymi smakami naszych dziejów. ➖➖➖ Szczegóły na wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/centrum-praskie-koneser/warszawski-festiwal-kawy-i-czekolady/2488725014540944/ _____________________________________ ◾ WHAT? Warsaw Coffee and Chocolate Festival ◾ WHERE? Koneser Square, 03-741 Prague, Warsaw ◾ WHEN? 7-8/12/2019, 11: 00-20: 00 ◾ ENTRANCE FEE: 10-15 zł ◾ LANGUAGE: polish & english _____________________________________ On December 7 and 8, we will meet at the Praga Koneser Center for an extremely aromatic, captivatingly fragrant and tempting taste of the Festival, which will take every visitor on a magical journey into the world of Coffee and Chocolate. 💥💥Two beans, two stories, two addictive flavors and a whole host of common uses. During the festival we will face the extraordinary depth of coffee and chocolate. Through numerous workshops, culinary shows, discussion panels, we will present their history and taste the guests in traditional and unusual culinary combinations with coffee and chocolate in the lead role. It will be an insanely delicious time of communing with some of the most intriguing flavors of our history. ➖➖➖ Find out more on Facebook event: https://www.facebook.com/events/centrum-praskie-koneser/warszawski-festiwal-kawy-i-czekolady/2488725014540944/
Urodziny
Dec. 6, 2019
2 URODZINY PALOMA COFFEE •
◾ CO? Warsztaty ◾ GDZIE? Wrocław, Plac Solny 8-9 ◾ KIEDY? 06/11/2019, 16:00 ◾ WSTĘP: bezpłatny ◾ JĘZYK: polski _____________________________________ Cześć! Zbliżają się nasze 2 URODZINY! Chcemy zaprosić Was na najlepszą imprezę w mieście! 🎉🥂🌸🤘🏼💗 Przygotowaliśmy dla Was dużo niespodzianek i nowości. Plan imprezy: 16:00 CUPPING Z NAGRODAMI ☕️ Każdy z Was będzie mógł spróbować swoich sił w alternatywnym cuppingu. Na najlepszych czekają wspaniałe nagrody. O szczegółach dowiecie się na miejscu. 17:00 PREZENTACJA NOWEGO MENU ALKOHOLOWEGO 🍸🥃🍷🍹 Przygotowaliśmy niesamowitą autorską kartę koktajli na bazie kawy i alkoholu. Podczas prezentacji będziecie mieli szansę zgarnąć darmowe drinki. Bądźcie na czas, żeby Wam nie uciekły! 18:00 PARTY IS ON! 🤸🏻‍♀️🎧🤹🏼‍♀️💃🏻🤳🏼 Zagra dla Was niesamowity DJ, który na ten moment pozostanie tajemnicą. Na pewno zna go każdy z naszych gości. Rytmy house, r'n'b, hip-hop będą płynąć przez naszą kawiarnię. Wow! Przygotujemy specjalnie dla Was pyszne, darmowe przekąski. Każdy paragon weżmie udział w naszej loterii, w której do wygrania będą: świeżo palona kawa, akcesoria domowego baristy, przypinki i wiele innych. Czekać na Was będą promocje na ziarno i nasze nowe koktajle. Tańczymy, pijemy i świętujemy! A Wy z naaaaaamiii!!! ❤️🥂🎉 LET'S GET THE PARTY STARTED! WSTĘP: FREE ➖➖➖ Szczegóły na wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/2457556954500281/
Zawody
Dec. 6, 2019
Kees Van Der Westen Cup 2019 x Owoce i Warzywa x Łódź x 6.12
◾ CO? Zawody ◾ GDZIE? Łódź, ul. Wojska Polskiego 83 ◾ KIEDY? 07/12/2019 ◾ WSTĘP: bezpłatne, zapisy ◾ JĘZYK: polski _____________________________________ Pierwsze takie zawody dla baristów w Polsce. Czternaście 2-osobowych zespołów, dwie konkurencje. Obie rozgrywane na ekspresie Mirage od Kees van der Westen - high-endowego producenta ekspresów, który rozpoczyna swoją dystrybucję w Polsce dzięki zaangażowaniu klubokawiarni Owoce i Warzywa. Dodatkowo podczas wydarzenia: ▧ Prezentacja projektu SuCh by Populus - nowej marki kawowej dbającej o transparentność, zrównoważony rozwój oraz budżety farmerów i kawiarni ▧ Prezentacja ekspresów Kees van der Westen ▧ Cuppingi kaw Populus i SuCh __________________ Nagrody ✩ 1. miejsce: 2x Acaia pearl + 2 x 250g kaw od Populus Coffee ✩ 2. miejsce: 2x Brewista Smart Scale V2 + 2 x 250g kaw od Populus Coffee ✩ 3. miejsce: 4 x rzemieślnicze filiżanki do espresso od Stecka.pl + 2 x 250g kaw od Populus Coffee __________________ Harmonogram wydarzenia ▻ 10:00 - 11:45 - przybycie, rejestracja ▻ 12:00 - 14:00 - runda 1 ▻ 14:00 - 15:00 - prezentacje ▻ 15:00 - 19:00 - runda 2 ▻ 19:00 - 20:00 - ogłoszenie wyników ▻ 13:00 i 16:00 - Sesje cuppingowe - ▻ 21:00 afterparty - Owoce i Warzywa / Traugutta 9 __________________ Zasady zawodów Zawodnicy startują w dwu osobowych zespołach. Runda pierwsza oceniana jest przez dwóch sędziów sensorycznych. Runda druga - przez dwóch sędziów sensorycznych i dwóch technicznych. Runda 1 DIAL-IN. Wszyscy pracują na tym samym ziarnie i sprzęcie Ziarna: SuCh by Populus Każdy zespół ma maks. 15 min by zaparzyć optymalne espresso i zaserwować je sędziom sensorycznym. Kawy podane do stołu sędziowskiego po upływie 15 min nie będą oceniane. Równocześnie startują po 2 zespoły - po jednym na jednej grupie Espresso oceniane jest przez dwoje sędziów sensorycznych na podstawie arkusza WBC - espresso evaluation. Czas nie jest punktowany, pod warunkiem, że nie zostanie przekroczony. Runda 2 RANDOM ORDER Wszyscy pracują na tym samym ziarnie, mlekach i napojach roślinnych Ziarna: SuCh by Populus Każdy zespół w jak najkrótszym czasie realizuje zamówienie składające się z 6 kaw W skład oceny wchodzi suma wyniku z arkusza sensorycznego (2 sędziów) i z arkusza technicznego (2 sędziów), oraz punkty za osiągnięty czas. Podczas tego zadania tylko jeden zespół znajduje się przy ekspresie. Ostateczne wyniki to suma punktów z pierwszej i drugiej rundy. __________________ Szczegółowy regulamin oraz formularze oceny dostępne są do pobrania tutaj. ▻ https://www.dropbox.com/sh/s2ilwar6aojf1kd/AADYKWM2LI-1D-PQ2b2XqPSTa?dl=0 __________________ Sędziowie: - sensoryczni/wizualnie ✩ Henrik Haavisto [Head roaster | Populus Coffee Berlin] ✩ Marta Niwińska [AST | Coffee Support] - techniczni ✩ Mateusz Dąbek [Dobra Palarnia Kawy] ✩ Joanna Grzybowska [ex WCE judge] ✩ Izabela Stręk [certyfikat WCEP] Friendly reminder: Zawody nie są oficjalnymi zawodami WCE, ale dokładamy wszelkich starań, żeby oceny i zasady były jak najbardziej obiektywne i sprawiedliwe. Zgłoszenia przyjmujemy mailowo na adres: [email protected] Start: 12 listopada od godz. 20:00 Decyduje kolejność zgłoszeń Maksymalna liczba zespołów startujących w zawodach: 14 W tytule maila prosimy wpisać: ○ KVDW Cup 2019 - Nazwisko 1 + Nazwisko 2 W treści: ○ imiona i nazwiska osób startujących ○ miasto ○ kawiarnię, którą reprezentujecie/home barista ○ kilka słów o sobie - wasze doświadczenie z kawą, dlaczego zdecydowaliście się na start, zainteresowania poza kawą. Do zobaczenia! ➖➖➖ Szczegóły na wydarzeniu: hhttps://www.facebook.com/events/464741801054118/
Cupping
Dec. 5, 2019
Największy cupping w Krakowie! @Tektura Cafe - K2O
◾ CO? Cupping ◾ GDZIE? Kraków, ul. Wizjonerów 2 ◾ KIEDY? 05/12/2019, 18:00 ◾ WSTĘP: bezpłatny ◾ JĘZYK: polski _____________________________________ Bijemy cuppingowy rekord! 🤩 Mamy ogromną przyjemność zaprosić Was na największy cupping w historii Tektury! ❤️ Już 5 grudnia na naszym stole pojawi się ponad 40 kaw z siedmiu palarni, zarówno polskich jak i tych zagranicznych ☕️ Szykuje się naprawdę wyjątkowe wydarzenie! 🎉 Podczas cuppingu spotkacie się także z przedstawicielami palarni, którzy podzielą się z Wami sporą dawką wiedzy i doradzą, która kawa spełni wasze oczekiwania 👌🏻 • 5 grudnia (czwartek) • 18:00 • Tektura Cafe - K2O • ul..Wizjonerów 2 Jako że wielkimi krokami zbliża się świąteczne szaleństwo, będzie to też świetna okazja, aby wybrać idealną kawę dla siebie i swoich bliskich🎄🎁A to nie koniec niespodzianek! Tylko podczas wydarzenia, wszystkie dostępne ziarna kupicie 20% taniej! 😍 Bez Waszej obecności nie uda nam się pobić rekordu! Zaproście więc przyjaciół, znajomych, sąsiadów i całą rodzinę i razem z nami spróbujcie ponad 40 różnych kaw! ☕️💪🏻 P.S. Śledźcie wydarzenie - niedługo zdradzimy jakie palarnie odwiedzą nas już za tydzień 😉 Wstęp jest oczywiśćie darmowy i nie obowiązują zapisy - mamy miejsce dla każdego ❤️ #kawatopodstawa ➖➖➖ Szczegóły na wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/445244403069366/

Najbliższe Wydarzenia

Spotkanie
July 11, 2020
W sobotnie poranki napiję się dobrej kawy #przykawieokawie 11.07.2020
◾ CO? Spotkanie online ◾ GDZIE? Online ◾ KIEDY? 11/07/2020 ◾ WSTĘP: bezpłatny ◾ JĘZYK: polski _____________________________________ Drodzy Kawosze, Pukamy w ekran waszych ekranów i mówimy, że #przykawieokawie! #przykawieokawie to cykl rozmów, które łączą dwa elementy: wspólne parzenie kawy oraz temat, który może stać się Twoją nową pasją. Jako Etno Cafe stworzyliśmy platformę do wymiany inspiracji, a jak wiadomo, wszystkie dobre rozmowy prowadzi się przy kawie. Poza kawą z wrocławskiej palarni kawy, stałym elementem każdego odcinka jest prowadzący, czyli Karol Przesmycki, człowiek, w którego żyłach płynie kawa, twórca teorii #kawkatoptaszek oraz prowadzący #warsztatykawowe. Każde spotkanie to odzwierciedlenie procesu zaparzenia kawy: 👉 spotykamy się na PALARNI KAWY, żeby wybrać ziarno kawy 👉 zaczynamy od PREINFUZJI, ale tym razem 30 sekund nie jest na potrzebne na rozwinięcie się aromatów kawy, a na rozgrzewkę dla naszego Gościa, pytania dostajemy od Was, a na odpowiedź dajemy pół minuty 👉 dochodzimy do meritum i ZAPARZAMY KAWĘ, w myśl zasady "powiedz jaką kawę pijesz, a powiemy kim jesteś" 👉 następnie, przy kawie - ROZMAWIAMY, poszerzamy swoje horyzonty, dzielimy się doświadczeniem i wiedzą. Zobaczcie dotychczasowe odcinki: 👉 #przykawieokawie z Alicja Janosz, czyli Pani od muzyki 📺 https://bit.ly/przykawieokawie7 👉 #przykawieokawie z Piotrkiem Gładczakiem, czyli Jedz, pij i smakuj z Wrocławskie podróże kulinarne 📺 https://bit.ly/przykawieokawie6 👉 #przykawieokawie z Marcinem Gazowskim, czyli Kawowa Stolica Polski - Wrocławski Wypał 📺 https://bit.ly/przykawieokawie5 👉 #przykawieokawie z Aleksander Czerwonka-Jabłoński, czyli Kawa to CUDO - grupa projektowa 📺 https://bit.ly/przykawieokawie3 👉 #przykawieokawie z Bartkiem Deryło, czyli KRASNOLÓD o kręceniu lodów 📺 https://bit.ly/przykawieokawie3 👉 #przykawieokawie z Adrian Pokrywka o eksperymentach kawowych: drinki i koktajle na bazie kawy 📺 https://bit.ly/przykawieokawie2 👉 #przykawieokawie z Marlena Zawadzka o domowych metodach parzenia kawy 📺 https://bit.ly/przykawieokawie1 Kolejne rozmowy przed nami! W każda sobotę o godzinie 10:00 na YouTube 👇 📺 https://bit.ly/etnocafeyoutube Idea kawowych rozmów przy kawie towarzyszyła nam od dawna, a udało nam się ziścić ją teraz. Mamy nadzieję, że spędzimy razem ten czas i wykorzystamy go nie tylko na parzenie dobrej kawy, ale również na motywowanie się do wirtualnego poznawania świata. Niebawem mamy nadzieję spotkać się z Wami ponownie na #warsztatykawowe w Barbara, Galeria Młociny (tu polecamy cykl Hala Hutnik TV), BATORY, Forum Gdańsk, ETNO CAFÉ Kawiarnie, Galeria Katowicka, Posnania, a tymczasem polecamy spotkania on-line #przykawieokawie oraz cykl #warsztatykawowe LIVE: https://www.facebook.com/events/837117460134563/ PS. Jeśli macie swoje pomysły, kogo byście chcieli poznać lub kto powinien zarazić nas do swoich pasji - polecajcie! I oczywiście - dołączajcie do wydarzenia! ➖➖➖ Szczegóły na wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/242425353471969
Spotkanie
July 18, 2020
W sobotnie poranki napiję się dobrej kawy #przykawieokawie 18.07.2020
◾ CO? Spotkanie online ◾ GDZIE? Online ◾ KIEDY? 18/07/2020 ◾ WSTĘP: bezpłatny ◾ JĘZYK: polski _____________________________________ Drodzy Kawosze, Pukamy w ekran waszych ekranów i mówimy, że #przykawieokawie! #przykawieokawie to cykl rozmów, które łączą dwa elementy: wspólne parzenie kawy oraz temat, który może stać się Twoją nową pasją. Jako Etno Cafe stworzyliśmy platformę do wymiany inspiracji, a jak wiadomo, wszystkie dobre rozmowy prowadzi się przy kawie. Poza kawą z wrocławskiej palarni kawy, stałym elementem każdego odcinka jest prowadzący, czyli Karol Przesmycki, człowiek, w którego żyłach płynie kawa, twórca teorii #kawkatoptaszek oraz prowadzący #warsztatykawowe. Każde spotkanie to odzwierciedlenie procesu zaparzenia kawy: 👉 spotykamy się na PALARNI KAWY, żeby wybrać ziarno kawy 👉 zaczynamy od PREINFUZJI, ale tym razem 30 sekund nie jest na potrzebne na rozwinięcie się aromatów kawy, a na rozgrzewkę dla naszego Gościa, pytania dostajemy od Was, a na odpowiedź dajemy pół minuty 👉 dochodzimy do meritum i ZAPARZAMY KAWĘ, w myśl zasady "powiedz jaką kawę pijesz, a powiemy kim jesteś" 👉 następnie, przy kawie - ROZMAWIAMY, poszerzamy swoje horyzonty, dzielimy się doświadczeniem i wiedzą. Zobaczcie dotychczasowe odcinki: 👉 #przykawieokawie z Alicja Janosz, czyli Pani od muzyki 📺 https://bit.ly/przykawieokawie7 👉 #przykawieokawie z Piotrkiem Gładczakiem, czyli Jedz, pij i smakuj z Wrocławskie podróże kulinarne 📺 https://bit.ly/przykawieokawie6 👉 #przykawieokawie z Marcinem Gazowskim, czyli Kawowa Stolica Polski - Wrocławski Wypał 📺 https://bit.ly/przykawieokawie5 👉 #przykawieokawie z Aleksander Czerwonka-Jabłoński, czyli Kawa to CUDO - grupa projektowa 📺 https://bit.ly/przykawieokawie3 👉 #przykawieokawie z Bartkiem Deryło, czyli KRASNOLÓD o kręceniu lodów 📺 https://bit.ly/przykawieokawie3 👉 #przykawieokawie z Adrian Pokrywka o eksperymentach kawowych: drinki i koktajle na bazie kawy 📺 https://bit.ly/przykawieokawie2 👉 #przykawieokawie z Marlena Zawadzka o domowych metodach parzenia kawy 📺 https://bit.ly/przykawieokawie1 Kolejne rozmowy przed nami! W każda sobotę o godzinie 10:00 na YouTube 👇 📺 https://bit.ly/etnocafeyoutube Idea kawowych rozmów przy kawie towarzyszyła nam od dawna, a udało nam się ziścić ją teraz. Mamy nadzieję, że spędzimy razem ten czas i wykorzystamy go nie tylko na parzenie dobrej kawy, ale również na motywowanie się do wirtualnego poznawania świata. Niebawem mamy nadzieję spotkać się z Wami ponownie na #warsztatykawowe w Barbara, Galeria Młociny (tu polecamy cykl Hala Hutnik TV), BATORY, Forum Gdańsk, ETNO CAFÉ Kawiarnie, Galeria Katowicka, Posnania, a tymczasem polecamy spotkania on-line #przykawieokawie oraz cykl #warsztatykawowe LIVE: https://www.facebook.com/events/837117460134563/ PS. Jeśli macie swoje pomysły, kogo byście chcieli poznać lub kto powinien zarazić nas do swoich pasji - polecajcie! I oczywiście - dołączajcie do wydarzenia! ➖➖➖ Szczegóły na wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/242425353471969
Spotkanie
July 25, 2020
W sobotnie poranki napiję się dobrej kawy #przykawieokawie 25.07.2020
◾ CO? Spotkanie online ◾ GDZIE? Online ◾ KIEDY? 25/07/2020 ◾ WSTĘP: bezpłatny ◾ JĘZYK: polski _____________________________________ Drodzy Kawosze, Pukamy w ekran waszych ekranów i mówimy, że #przykawieokawie! #przykawieokawie to cykl rozmów, które łączą dwa elementy: wspólne parzenie kawy oraz temat, który może stać się Twoją nową pasją. Jako Etno Cafe stworzyliśmy platformę do wymiany inspiracji, a jak wiadomo, wszystkie dobre rozmowy prowadzi się przy kawie. Poza kawą z wrocławskiej palarni kawy, stałym elementem każdego odcinka jest prowadzący, czyli Karol Przesmycki, człowiek, w którego żyłach płynie kawa, twórca teorii #kawkatoptaszek oraz prowadzący #warsztatykawowe. Każde spotkanie to odzwierciedlenie procesu zaparzenia kawy: 👉 spotykamy się na PALARNI KAWY, żeby wybrać ziarno kawy 👉 zaczynamy od PREINFUZJI, ale tym razem 30 sekund nie jest na potrzebne na rozwinięcie się aromatów kawy, a na rozgrzewkę dla naszego Gościa, pytania dostajemy od Was, a na odpowiedź dajemy pół minuty 👉 dochodzimy do meritum i ZAPARZAMY KAWĘ, w myśl zasady "powiedz jaką kawę pijesz, a powiemy kim jesteś" 👉 następnie, przy kawie - ROZMAWIAMY, poszerzamy swoje horyzonty, dzielimy się doświadczeniem i wiedzą. Zobaczcie dotychczasowe odcinki: 👉 #przykawieokawie z Alicja Janosz, czyli Pani od muzyki 📺 https://bit.ly/przykawieokawie7 👉 #przykawieokawie z Piotrkiem Gładczakiem, czyli Jedz, pij i smakuj z Wrocławskie podróże kulinarne 📺 https://bit.ly/przykawieokawie6 👉 #przykawieokawie z Marcinem Gazowskim, czyli Kawowa Stolica Polski - Wrocławski Wypał 📺 https://bit.ly/przykawieokawie5 👉 #przykawieokawie z Aleksander Czerwonka-Jabłoński, czyli Kawa to CUDO - grupa projektowa 📺 https://bit.ly/przykawieokawie3 👉 #przykawieokawie z Bartkiem Deryło, czyli KRASNOLÓD o kręceniu lodów 📺 https://bit.ly/przykawieokawie3 👉 #przykawieokawie z Adrian Pokrywka o eksperymentach kawowych: drinki i koktajle na bazie kawy 📺 https://bit.ly/przykawieokawie2 👉 #przykawieokawie z Marlena Zawadzka o domowych metodach parzenia kawy 📺 https://bit.ly/przykawieokawie1 Kolejne rozmowy przed nami! W każda sobotę o godzinie 10:00 na YouTube 👇 📺 https://bit.ly/etnocafeyoutube Idea kawowych rozmów przy kawie towarzyszyła nam od dawna, a udało nam się ziścić ją teraz. Mamy nadzieję, że spędzimy razem ten czas i wykorzystamy go nie tylko na parzenie dobrej kawy, ale również na motywowanie się do wirtualnego poznawania świata. Niebawem mamy nadzieję spotkać się z Wami ponownie na #warsztatykawowe w Barbara, Galeria Młociny (tu polecamy cykl Hala Hutnik TV), BATORY, Forum Gdańsk, ETNO CAFÉ Kawiarnie, Galeria Katowicka, Posnania, a tymczasem polecamy spotkania on-line #przykawieokawie oraz cykl #warsztatykawowe LIVE: https://www.facebook.com/events/837117460134563/ PS. Jeśli macie swoje pomysły, kogo byście chcieli poznać lub kto powinien zarazić nas do swoich pasji - polecajcie! I oczywiście - dołączajcie do wydarzenia! ➖➖➖ Szczegóły na wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/242425353471969

Artykuły