Więcej o spieniaczu
Ubijanie mleka w Barista & Co Milk Frother jest niezwykle proste, wystarczy podgrzać mleko temperatury około 60-65 stopni Celsjusza, a następnie ubić je naciskając energicznie tłoczek kilka razy. Naczynie należy wypełnić mlekiem tylko do 1/3 wysokości.
Spieniacz może być stosowany w kuchence mikrofalowej. Uchwyt jest żaroodporny, przez co nie trzeba się martwić o poparzenie. Barista & Co Milk Frother jest wykonany ze szkła, stali nierdzewnej oraz silikonu, na którym widnieje charakterystyczne logo firmy.
Producent: | Barista & Co |
Tworzywo: | szkło, stal nierdzewna, silikon |
Pojemność: | 400ml |
Darmowa dostawa
do Paczkomatów
na terenie Polski
Godziny otwarcia
pn.-pt. 8:00 - 16:00
Zwroty zakupów
możesz zmienić zdanie
w ciągu 14 dni
bez podania przyczyny
Less waste
pakujemy w sposób
przyjazny dla środowiska