Więcej o spieniaczu
Ubijanie mleka w Barista & Co Milk Frother jest niezwykle proste, wystarczy podgrzać mleko temperatury około 60-65 stopni Celsjusza, a następnie ubić je naciskając energicznie tłoczek kilka razy. Naczynie należy wypełnić mlekiem tylko do 1/3 wysokości.
Spieniacz może być stosowany w kuchence mikrofalowej. Uchwyt jest żaroodporny, przez co nie trzeba się martwić o poparzenie. Barista & Co Milk Frother jest wykonany ze szkła, stali nierdzewnej oraz silikonu, na którym widnieje charakterystyczne logo firmy.
Producent: | Barista & Co |
Tworzywo: | szkło, stal nierdzewna, silikon |
Pojemność: | 400ml |

Darmowa dostawa
na terenie Polski

10% rabatu
na Twoje pierwsze zakupy w kawa.pl

Zwroty
możesz zmienić zdanie w ciągu 14 dni bez podania przyczyny

Less waste
pakujemy tylko przyjaźnie dla środowiska