Ubijanie mleka w Barista & Co Milk Frother jest niezwykle proste, wystarczy podgrzać mleko temperatury około 60-65 stopni Celsjusza, a następnie ubić je naciskając energicznie tłoczek kilka razy. Naczynie należy wypełnić mlekiem tylko do 1/3 wysokości.

Spieniacz może być stosowany w kuchence mikrofalowej. Uchwyt jest żaroodporny, przez co nie trzeba się martwić o poparzenie. Barista & Co Milk Frother jest wykonany ze szkła, stali nierdzewnej oraz silikonu, na którym widnieje charakterystyczne logo firmy.

Producent: Barista & Co
Tworzywo: szkło, stal nierdzewna, silikon
Pojemność: 400ml
Darmowa dostawa

Darmowa dostawa

do Paczkomatów
na terenie Polski

Godziny otwarcia

Godziny otwarcia

pn.-pt. 8:00 - 16:00

Zwroty zakupów

Zwroty zakupów

możesz zmienić zdanie
w ciągu 14 dni
bez podania przyczyny

Less waste

Less waste

pakujemy w sposób
przyjazny dla środowiska