Po zaparzeniu kawy otrzymasz napar o owocowo-kwasowych nutach, z wyczuwalną w smaku czekoladą. Całość jest doskonale zbalansowana z silnym aromatem wiśni.
Kawa ziarnista Colombia el Manzanillo, z segmentu speciality, wypalona jest przez krakowską palarnię Coffee Proficiency, która podchodzi do kawy bezkompromisowo. Ich kawa jest zawsze najwyższej jakości - pochodzi ze znanych im plantacji, a nad całym procesem odpowiedniego wypalania ziaren czuwa niezwykle doświadczony zespół sensoryków. Ich pasja, wieloletnia wiedza oraz umiejętności przekładają się na finalny smak Twojej filiżanki kawy.
Producent: |
Coffee Proficiency |
Plantacja: |
Catina Vasquez |
Pochodzenie: |
Kolumbia, Antiouquia
|
Stopień palenia ziaren: |
Jasny |
Przeznaczenie: |
Dripper (metody alternatywne) |
Wysokość upraw: |
1680 – 1720 m n.p.m. |