Więcej o kawie
Po zaparzeniu kawy otrzymasz napar o owocowo-kwasowych nutach, z wyczuwalnymi w smaku i zapachu suszonymi owocami w czekoladzie. Całość doskonale zbalansowana z wysoką słodyczą, typową dla kaw espresso.
Kawa ziarnista Espresso Adelante Gwatemala, z segmentu speciality, wypalona jest przez krakowską palarnię Coffee Proficiency, która podchodzi do kawy bezkompromisowo. Ich kawa jest zawsze najwyższej jakości - pochodzi ze znanych im plantacji, a nad całym procesem odpowiedniego wypalania ziaren czuwa niezwykle doświadczony zespół sensoryków. Ich pasja, wieloletnia wiedza oraz umiejętności przekładają się na finalny smak Twojej filiżanki kawy.
Producent: | Coffee Proficiency |
Rodzaj kawy: | Ziarnista |
Rodzaj ziarna: | SHB |
Pochodzenie: | Gwatemala |
Stopień palenia ziaren: | Średni |
Odmiana: | Bourbon, Caturra |
Obróbka: | Washed |
Przeznaczenie: | Espresso |
Wysokość upraw: | 1300 – 1600 m n.p.m. |
Darmowa dostawa
do Paczkomatów
na terenie Polski
Godziny otwarcia
pn.-pt. 8:00 - 16:00
Zwroty zakupów
możesz zmienić zdanie
w ciągu 14 dni
bez podania przyczyny
Less waste
pakujemy w sposób
przyjazny dla środowiska