Po zaparzeniu naparu otrzymasz soczysty napar o aromacie suszonych moreli i czerwonych porzeczek z wyraźną nutą śliwki, suszonego jabłka oraz wiśni.

Sposób przygotowania naparu z Cascary: Na każde 100ml wody wsyp 5g suszu. Następnie zalej wrzątkiem, parz pod przykryciem 10min, przelej do filiżanki i delektuj się niezywkle soczystym, owocowym smakiem.

Producent: Coffee Proficiency
Pochodzenie: Panama
Plantacja: Carmen Estate
Odmiana botaniczna: Caturra
Wysokość uprawy: 1800 m n.p.m.

 

Darmowa dostawa

Darmowa dostawa

do Paczkomatów
na terenie Polski

Godziny otwarcia

Godziny otwarcia

pn.-pt. 8:00 - 16:00

Zwroty zakupów

Zwroty zakupów

możesz zmienić zdanie
w ciągu 14 dni
bez podania przyczyny

Less waste

Less waste

pakujemy w sposób
przyjazny dla środowiska