Więcej o kawie
Napar będzie dość zaskakujący, delikatny co jest cechą ziaren z Gwatemali. Naturalna słodycz czekolady i karmelu będzie przełamana lekko orzeźwiającą nutą cytrusów, która nadaje tej kawie odrobiny wyjątkowości.
Przepis na parzenie Gwatemali Finca La Soledad w Kalicie 155, przygotowany przez baristów z palarni Hard Beans:
Kawa ziarnista Gwatemala Finca La Soledad, z segmentu speciality, wypalona jest przez opolską palarnię Hard Beans Coffee Roasters, których celem jest dotarcie do każdego domu ze świeżą, wysokiej jakości kawą. Swoją pasję wiedzę, doświadczenie oraz entuzjazm przekładają na każde wypalone ziarno kawy, abyś Ty mógł delektować się każdym łykiem naparu.
Producent: | Hard Beans |
Rodzaj kawy: | Ziarnista |
Skład: | 100% Arabika |
Pochodzenie: | Gwatemala |
Region | Acatenango |
Wysokość upraw: | 1650 m n.p.m. |
Stopień palenia ziaren: | Jasny |
Odmiana: | Caturra, Pache |
Obróbka: | Washed |
Przeznaczenie: | Drip (metody alternatywne) |

Darmowa dostawa
na terenie Polski

Zwroty
możesz zmienić zdanie w ciągu 14 dni bez podania przyczyny

Less waste
pakujemy tylko przyjaźnie dla środowiska