Po zaparzeniu kawy otrzymasz napar, w którym można wyczuć naturalną kwasowość przypominającą grejpfruta i rabarbar , zbalansowane słodyczą melasy i karmelu.

Kawa ziarnista Kenia Gikanda Ndaro-ini z segmentu speciality, wypalona jest przez polską palarnię La Cava, której główną misją jest dostarczanie klientom zawsze najświeższej, wysokiej jakości kawę.

Producent: La Cava
Rodzaj kawy: Ziarnista
Skład: 100% Arabika
Pochodzenie: Kenia,
Nyeri, Central Highlands
Odmiana:
SL28, SL34
Wysokość upraw:
1600 - 1700 m n.p.m.
Stopień palenia ziaren: Jasny
Ocena w cuppingu:
89 / 100 punktów
Obróbka: Washed
Przeznaczenie: Dripper (metody alternatywne)

 

Darmowa dostawa

Darmowa dostawa

do Paczkomatów
na terenie Polski

Godziny otwarcia

Godziny otwarcia

pn.-pt. 8:00 - 16:00

Zwroty zakupów

Zwroty zakupów

możesz zmienić zdanie
w ciągu 14 dni
bez podania przyczyny

Less waste

Less waste

pakujemy w sposób
przyjazny dla środowiska